Selvisin yön yli ilman känniääliöiden soittelua ja riehumista :DDD Jippii!!  Mutta tänään ja huomenna tiedossa tappavan tylsät iltavuorot. Ei jaksais millään kiinnostaa mennä, varsinkin kun viime viikon iloisesti lomailin :P  Seuraava loma on vasta joskus kesäkuussa viikon, ja loput kolme viikkoa aijon pitää sitten elokuun puolesta välistä eteenpäin. :P Mutta siihen on liian pitkä aika. Miten mä muka jaksan.. ?

Ehkä mä jaksan, tai sitten en jaksa ?

Asiasta toiseen, katoin eilen pitkästä aikaa hyvän elokuvan, Sisko tahtoisin jäädä, Se oli oikeasti hyvä leffa pitkään aikaa!! ja varsinkin suomalaiseksi elokuvaksi! Katsellessa taannoin Harjunpään ja pahan papin, petyin. Se oli yliarvostettua shittiä, mun mielestä, mutta se on tosi asia ettei mielipiteistä voi kiistellä. !

Eipä tässä mitään muuta ainakaan nyt tuu mieleen, lähden valmistautumaan iltavuoroon ja tuun EHKÄ jakamaan illalliset mietteet tai sitten vasta huomenna huomisen mietteet tai sitten vasta ens viikolla ens viikon mietteet. Ei voi koskaan tietää, ja luvata ei voi, ettei tule pettymyksiä.

Kiitos ja hei!